30 januari 2019

Bokstäver


Det finns ingen beskrivning tillgänglig för fotot.
Här är mitt tangentbord på jobbet.
Många bokstäver är bortslitna...


Jobbet
Bild på mitt tangentbord. Många bokstäver är bortslitna, vilket tyder på att jag inte behöver titta på tangenterna när jag skriver... Såå himla skönt! Tack "skrivmaskinslektionerna" jag hade i gymnasiet. Jag har verkligen haft nytta av det. En annan bra sak är också att ingen annan vill sitta på min arbetsplats :o). Då får jag ha mina saker för mig själv!


Ny mattehjälp
Ikväll kommer Julia. Det är Willes nya privata mattelärare. Julia är även känd sedan innan då hon ägde hästen Lewis som Maja var medryttare till. Vår tidigare duktiga hjälp fick för mycket att göra i egna skolan och fick ingen tid över - fullt förståeligt.

Så jag skrev en ny notis på Facebook och fick napp efter 6 minuter! Ikväll åker Julia med mig hem och så får Wille och Julia bekanta sig med varandra och gå igenom lite tillsammans i matten - denna första gång. Jag är så tacksam!

Träning
Jag och Maja har börjat träna mer ihop nu. Det är lite annorlunda och spännande - kul med sällskap. Ska se om jag kan få med henne på alla mina pass också.. Tror inte det. Eventuellt Bodypump i morgon. Annars är det mest löpträning och gym som gäller för henne.



Ha en skön onsdag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...