17 januari 2019

Kul & inte kul


Det finns ingen beskrivning tillgänglig för fotot.
Kul hahahaha

Jobbet
Vi har det turbulent på jobbet just nu, minst sagt. Lite oro här och lite oro där. Jag försöker att ta en dag i taget och bestämma över mina tankar, men det är inte alltid det går bra. Ibland får jag bara tillåta mig att tänka klart - och sedan bestämma mig för att "så Eva, nu  har du tänkt på detta vad du ska idag - släpp det".

Fungerar ibland!

Bästa sättet att inte tänka, är att träna och umgås med familjen. Så jag fokuserar på det. Det är ju dessutom det jag tycker bäst om :).


Träning
Jag har nytt mål för i år med min träning. Samma antal som innan nyår dock. Men nu är utmaningen 120 träningspass innan midsommar. Älskar att ha en utmaning i träningen. Det är extra peppande att få rapportera när man tränat och vilket pass man är på. Det är en facebook-grupp så man hejar mycket på varandra. Löööv it!

Det jag tränar är: Bodypump, Bodystep, Bodybalance & powerwalks. Ibland kanske jag gymmar lite om andan faller på.


För övrigt så har skolor och träningar kommit igång, så veckorna är fyllda med aktiviteter. Precis som det ska vara :o).


Ha det gött!



1 kommentar:

  1. Aldrig roligt när det är oro men alltid bäst att ta en dag i taget/sköt om dej

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...