10 januari 2016

Pulkaåkning!


Sista dagen på jullovet spenderades i pulkabacken.
Jag och Wille tog tillvara på snön när den var som bäst och traskade bort till backen vid skolan och 5 minuter hemifrån. Tillika samma backe som jag själv åkte pulka på när jag var liten. En snowboard och en vanlig pulka tog vi med oss och sedan åkte vi hej vilt i ett par timmar. Så himla kul! Så himla jobbigt! Jag hade inget träningspass inbokat, men jag fick det ändå....upp och ner i backen gjorde sitt till...

Medan Staffan och Wille sedan körde till badet för lite stoj och bastu, så körde jag och mamma till Ikea. Köpte mig ett par fina lampor som jag har i fönsterna i tv-rummet. Hade fått en fix idé att jag ville ha det nu när adventsstakarna åkte väck. Då är jag jobbig...för då vill jag förverkliga den idén direkt... Dom lamporna jag hade tänkt köpa var för stora..men som tur var hittade jag andra. :o). Direkt hem och montera ihop och upp i fönstret.

Jepp, det blev snyggt!
Jag är nöjd!

Efter middag och vin och samtal så satt jag nöjd och belåten i soffan och konstaterade att min fix-idé var en bra idé. Som tur var tyckte även Staffan det :o).

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Ingen bild på lamporna :) är också på jakt efter lampor till köket, ska kika på ellos och ikea.
    Kul med pulkaåkning, snart får jag gå ut i backen med lilla Svea,
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva