4 september 2015

Aj..

Att swisha in pengar till Radiohjälpens hjälp till alla barn
som är på flykt går väldigt snabbt och smidigt.
Prova du också!


Träningsvärk
Blev så peppad igår på träningen av "familjen" (vi som tränar samtidigt alltid..) att nu ökar vi vikterna och kör så det ryker. Det gjorde vi också.
Idag har jag förb@nnat ont... I hela kroppen. När jag går ser det ut som att jag har sk--it i byxorna...och det går inte fort när jag går.  Helt och hållet självförvållat och inget jag dör av - så jag genomlider det och tänker att det är bra jobbat!
Men ont gör det...ha ha ha ha..

Ibiza
Efter träningen kastade jag mig ner i fåtöljen för att titta på "Tina på besök"-programmet. Igår var dom nämligen hos Carolina Gynning på Ibiza. Denna härliga ö, som vi förälskade oss i när vi var där över midsommar. Denna ö som nu har blivit på "i ropet" igen och om vi ska boka samma resa nästa år som i år - så har priset stigit med över 6000:-... synd...

Härliga Tina och härliga Carolina - jag blev så glad över detta program - tack!

Kvällens aktiviteter: Wille på fredagsmys-kalas, Maja hos kompis, jag och Staffan köper hem fantastiskt god Thaimat och njuter. När småtimmarna närmar sig så har vi krupit upp i soffan och inmundigat ett glas med gott vin och bara kopplar av. Det är ju fredag!


Önskar dig ett mysigt fredagsmys!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Låter härlig avslutning på veckan.
    Ska också swisha lite pengar...

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva