2 januari 2013

Det blir Bäckaskog Slott nästa gång

Jag tycker bäst om den vardagliga rutinen.. Jag älskar att vara ledig - men jag känner mig helt förslappad även om jag tränar för fullt. Ångest har jag över att jag inte följer mat-planen till 100%, men det blir andra bullar från och med måndag. Jag lovar!

Idag började jag just med ett träningspass. Maja fick följa med, för direkt efter körde vi till IKEA och handlade prylar till hennes nymålade och extremt fina (om man får säga det själv) rum. Ska ta foto i morgon när allt är på plats. Det blev överkast, kuddar, hyllor, lådor, ram och ljus. Finfint! Till oss skulle jag handla vinglas (slut), klädroller (glömde jag) och en fin väggspann.. till köket i "min" färg grön. Samma färg som lamporna jag köpte och mina lådor mm. Den hade jag inte planerat att handla, men den kom med hem ändå :).

FINTORP bestickställ, förnicklad, grön Diameter: 13 cm Höjd: 13 cmNär vi skulle betala fick jag ett smärre frispel.. Vi hade över 15 varor och kunde inte gå i snabbkassorna, och i dom andra var det ap-mycket folk. Då skådar mitt, i vanliga fall närsynta, öga när en tjej helt plötsligt tänder lampan ovanför sin kassa längst bort från där jag stod. "Kom Maja" skrek jag och körde slalom genom lokalen och höll, så klart, på att meja ner en man som muttrade något som jag nog ska vara glad över att jag inte hörde... hehe..

Men fram kom jag och dessutom FÖRST i kön :). Yes, detta gjorde min dag!

Jag har, för en liten stund sedan, skickat ut en "inbjudan" till dom andra tre familjerna som vi har familjeträffar med och som vi var på Champagne Weekend ihop med. Det är ett erbjudande om att, följa med till Bäckaskog slott i vår och ha en slottsweekend med god mat och historisk vandring + 2 timmar i utomhusjacuzzi.

Låter det inte härligt så säg?

Nu snurrar det i huvudet på mig av trötthet, så god natt...
Kram Eva



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...