2 juli 2012

Ridläger

Så var dagisperioden över för min del :). Det var lite sorgligt i fredags måste jag säga. En och annan tår föll. Det är många år med underbara människor och vi kommer, på riktigt, att sakna dom. Men nu är det en ny tid! Den ser vi fram emot!

I lördags körde vi upp Maja till Fenix Park - för en veckas ridläger. På morgonen innan ser jag på facebook att en väninna kommenterat mitt inlägg om att vi packat klart till Majas ridläger. Hon skriver att hon också packar för fullt till ridläger åt dottern Rebecca.  (Jag har ingen daglig kontakt med Cissi (väninna) utan vi kommenterar ibland på facebook och ses på lite fester mm. Har dock känt varandra i .. hm... 20 år.. huj vad tiden går.) I alla fall: Då visar det sig att det är samma ridläger dom ska till :)!! Inte nog med att det är samma ridläger (dom har faktiskt ridläger i 10 veckor) - utan samma vecka, dom är dessutom placerade i samma stuga, i samma rum och delar våningssäng! Nu är det 30 deltagare och därmed en del stugor att bli placerad i...


Vad är oddsen på det?? Inte klokt vad världen är liten! Våra flickor känner inte varandra, men efter denna vecka gör dom :)!

Nu ska Maja var där till på lördag. 8 underbara dagar ska hon ha på sitt första riktiga ridläger!

Rebecca & Maja

Hela stugan samlad. Ingen känner någon annan, men redan vänner!

Dagprogrammet på ridlägret.



Wille studerar uppvisningen som tjejerna hade som nu skulle åka hem.
På lördag är det Majas tur med uppvisning
.




På kvällen körde vi sedan till Sandi och Johan och grillade tillsammans med Mausi & Stefan. Alla barnen var så klart också med. En härlig kväll i strålande sol och värme. Inget man är bortskämd med.

Sandi och Johans fina hus!
Igår slappade vi mellan gräsklippning, häckklippning, tvättning, kalas, handling, träning, fotboll och umgänge! Vårt modem har åskan tagit kål på där hemma, så varken telefon eller bredband fungerar :(. Fasiken så handfallen man känner sig.

Sista veckan innan semester!
Jepp, det känns bra det.
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...