5 juli 2012

Kamera :)


Sony HX20V
Så här ser min nya kamera ut :)
Sony HX20V
18mp. 20x optisk zoom. 3D. Gps. Full HD 50p-videor. 
 
Igår var vi på MediaMarkt och köpte en ny kamera till familjen. Jag kallar den min, för det är till 99,9% bara jag som tar foton. Jag får alltid be någon ta foto där även jag är med.. Det blir så naturliga bilder på mig ........suck......fågelskrämma-bilder blir det. 
 
Ja, ja - jag tycker om att ta mycket foton, men kameran måste vara liten för annars tar jag den inte med mig. Av den anledningen har jag inte köpt en systemkamera. Många av våra vänner har systemkameror och det blir ju superfina bilder - men den hade legat där hemma och inte gjort någon nytta. Nu ska jag med lätthet ta med mig kameran på lördag när vi hämtar hem Maja. Gissa om jag ska ta många hästbilder och Majabilder :)!! Saknar henne.

Igår var Wille med sin mormor - likaså idag :). Tur vi har mormor och farmor som kan hjälpa oss denna vecka! Idag gissar jag att mormor och Wille är på Margareta paviljongen i Malmö och fikar och springer på scenen. Kul!

Senare idag gäller det.. Ett nytt Friskis&Svettis-pass. Jag ser fram emot det faktiskt. Dessutom ska Staffan följa med. Mycket roligare att vara två.

Ännu senare idag gäller det igen: Då är det sommarstart för "Sommar med Ernst" - Åh, vad jag tycker om honom och hans program - då har sommaren kommit!!
 
 
 
Vet ni; I morgon 12.01 börjar min semester..*fniss*


Kram Eva



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...