7 januari 2016

Bowla

BigBowl:o)

Jag är så himla glad!
Vi fick med oss tonåringen på en familjeaktivitet igår. Vi var och spelade bowling ihop. Nope, jag vann inte tyvärr - utan det gjorde Staffan...suck...fast det var inte långt ifrån.

Familjen som spelade på banan bredvid oss hade två pojkar varav en var tonåring. Herrejisses säger jag bara vilket liv det var hela tiden. Jag tycker att jag och Maja alltid är ovänner - men detta var ju löjligt som dom höll på. Vår familj framstod helt plötsligt som rena lugnet och fröjden. Aaaaaa, så glad jag blev :o)!

För helt ärligt, livet som tonårsförälder är ingen dans på rosor...Så det är tur man tycker om sina barn ;o) ha ha ha ha ha. Därför var det extra mysigt att umgås alla ihop.

Efter bowlingen körde vi till Vagabond och käkade middag. Fantastiskt gott och så åt man så där för mycket igen..så att man fick riktig paltkoma.. Bra samtal och många skratt senare körde vi vidare till Lager157 och fyndade. Vi fyndade riktigt..Troligtvis lite för mycket om man kollar kvittot - men det märkte ju inte vi förrän vi kom hem. Eller så var det rätt pris - ingen som vet. Ingen som kommer att fråga. Ingen som vet mer än vi. Billigt blev det i alla fall.

Jag kan konstatera att jag mellan varven ska besöka Lager157. Köpte två vita linne för 30:-/st som liknar de linne jag köper på GinaTricot. Dessa var bättre och jag får tre för samma pris som ett hos GT. Jupp, ska nog dit ganska snart igen och hamstra linnen. Plus att jag nog ska gå där själv och hitta andra förbrukningskläder.

Ett tips!

Kram Eva


1 kommentar:

 1. Hej finaste !!
  Vad mysigt med en bowlingkväll :)
  Och att göra fynd blir man alltid glad av !!
  Här är vi just nu insnöade ;) och har -12 grade blääää
  Ta hand om dig
  Stor kram sanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva