1 juli 2015

Svettigt pass

BodyPump - inte min stång dock ;)
Lite för tungt lastad..


Idag har det varit svettiga pass i dubbel bemärkelse. 

Första svettiga passet är det pass jag hämtade i dag på lunchen. Tog en promenad till polisen och tillbaka till jobbet. En bra bit att gå och det var verkligen hett ute.  Så, nu har jag mitt riktiga pass och kan makulera det provisoriska. Lite synd ändå, för det är mycket finare än det riktiga. Rosa är fint! Jag glömde så klart ta med det rosa för makulation - så jag får gå dit igen...suck... Får bli nästa vecka.

Det andra svettiga passet hade jag ikväll när jag tränade BodyPump. Varmt i lokalen och jag svettades extremt idag. Jisses så tungt det var. Det var lite mer än två veckor sedan sist. Halsfluss och semester har ju kommit emellan. Men nu är jag i gång igen! Härligt!

Innan jag tog den välförtjänta duschen, så fixade vi till uteplatsen (sopade bort allt "bomull" som flyger omkring nu), satte upp paviljongen, Staffan klippte gräset, jag rensade mellan plattor och vattnade blommor. Jo, jag var än svettigare efter det - tänk dig då denna härliga dusch efteråt :) - som en "halv"...

Nu har jag puttat ner rumpan i soffan, bloggar lite, läser era bloggar och sedan ska jag sträcka ut mig och somna. Under tiden sitter Maja med sina kompisar ute på det nystädade trädäcket och spelar kort i skenet av värmeljus - DET ÄR SOMMAR!



Kram Eva


2 kommentarer:

  1. Nu har vi verkligen sommar!!! Visst är det underbart!!! Bra jobbat med två svettiga pass idag ;-)

    SvaraRadera
  2. Hihi jag har också haft det grisrosa passet ;)
    Det var sött och det syndes ;) morsade på andra som var i samma "pinsamma" situation haha
    Du är duktig med ditt tränade
    Jag mår fortfarande inte riktigt ok med kroppen och är nu rätt trött på att inte orka
    Stor kram till dig finaste ❤️

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...