16 september 2014

Man är bra konstig...

Inspirationsbild från Copperplate i Limhamn.
Som för övrigt säljer bordet jag vill ha..... Överst till vänster....
Ge mig en Triss-vinst!
 
Jag är himla trött (kan jag bara berätta om min trötthet nuförtiden?)
Men ändå går jag inte och lägger mig...

Varför?

Ah...det är ju så skönt att bara "vara" och surfa runt hos olika bloggare och på olika sidor och slötitta på TV samtidigt. Att MFF spelar på TV gör ju inte saken mindre intressant. Jag vill ju gärna se matchen liksom. Min kudde har jag brevid mig, så om jag bara lutar mig tillbaka så lär jag somna.

Men inte riktigt än...

Under lång tid har vi i vår familj varit sura och arga för att vi inte har en router hemma. 5 IPadresser delade modemet ut som max och med allehanda datorer, telefoner, TV-apparater och paddor så tog 5 adresser snabbt slut. Gräsligt irriterande om man inte hann med att komma ut på nätet.. Jag vet, I-lands problem..
 
En kväll när jag tänk fixa och trixa lite på nätet så hade jag otur (?) och kom inte ut. Blev, troligtvis, onödigt förbannad och mailade till vår bredbandsleverantör (som för övrigt tipsat oss om att köpa en extern router för att lösa problemet) och förklarade att "nu får det vara nog" (fick en reklam på näthinnan nu..).

Med tanke på att jag varit kund hos leverantören sedan starten så borde jag vara värd att få ett nytt modem med inbyggd router. Det ska väl inte vara så svårt? Förklarade att om dom inte kan svara på mitt mail och lösa mitt problem så får dom svara på hur jag säger upp abonnemanget.

Det tog fyra dagar...

Sedan hade jag ett nytt modem med inbyggd router.
Det fungerar klockrent!
Trallalalalalalalaaaaaa, vad jag är glad (och övriga familjemedlemmar också)

Skönt att dom skickade nytt, för det hade varit asjobbigt att byta leverantör.....
Kram Eva

1 kommentar:

  1. WOW, det lönar sig att bråka lite ibland. Men de vill säkert inte tappa en trogen kund!

    Vi åt faktiskt annat än fiskpinnar, fiskbullar, skogaholmslimpa o mamma scan när barnen var små men det minns inte dottern verkar det som ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva