3 mars 2014

Jetlag..

Hej!
Hemkommen från två veckors semester i Thailand :).  

U n d e r b a r t har det varit!

Just nu är vi hemskt jet-laggade... Barnen sover, vi vaknar tidigt på morgonen och nu i eftermiddag på den första arbetsdagen har vi haft svårt att hålla fokus.. Men, sånt är livet och vi klagar inte. Vi har upplevt mycket och det har verkligen varit händelserika veckor med både härliga och mindre härliga upplevelser.

Första veckan var vi i Khao Lak, andra veckan i Kata på Phuket.

Det känns inte som att vi upplevde Khao Lak på ett rättvist sätt. Maja blev sjuk med feber bara efter någon dag.. Hon drog på en förkylning här hemma som frodades och bröt ut i hettan :(. När hon väl blev frisk och vi skulle åka till WhiteSand Beach en dag på utflykt, så väcker jag Wille och upptäcker att han har fått VATTKOPPOR!! Hu.. Som tur är fick han aldrig feber - men det blev ju lite konstiga dagar därefter för Wille fick ju inte vara med på kvällarna och inte heller bada i poolen :(.

Tur man har semester i två veckor så att man ändå hinner med mycket. Bjuder på tre bilder - berättar mer i nästa inlägg!

Kram Eva

Longtailboat ut mot Freedom beach
Freedom Beach

Vy från min solstol andra veckan - underbart!

1 kommentar:

  1. Men har ni varit ute och rest??!! Vilken otur med barnen, ni fick väl några njutningsfulla dagar i alla fall? Vill gärna se mer! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva