2 januari 2014

Annorlunda resa bokad, bl

Det känns som att 2014 blir vårt "res-år". Jag gissar det i alla fall.
Vi börjar ju med två veckor i Thailand om några veckor och över påsken har vi nu bokat att vi ska åka till min moster och kusiner i Schweiz :). Eventuellt blir det sedan Prag tre dagar i vår och i sommar åker vi två gånger till Danmark. Detta är vad vi har planerat. Hösten däremot ligger öppen som en mussla :). Tänk att få till några dagar i en annan Europeisk stad i höst. Då är det bra gjort tycker jag.

Barnen börjar bli så pass stora att ett annorlunda resmål är intressant. Det gillar jag - för i Europa finns det ju hur mycket som helst som jag vill utforska.


Jag är ju supersugen på mat- och dryckresa - även en träningsresa hade jag hakat på om jag blivit erbjuden. En ridresa är ett måste inom en inte alltför lång framtid. Älskar historia och vill verkligen åka till Skottland och bo på ett gammalt slott - eller rida Irland, eller på SPA i Polen, eller bo på ett litet bed & breakfast i en ort på Engelska landsbygden (Morden i Midsomer-stuket), eller vinresa i Toscana eller gå på loppisar i Frankrike.  . Åhhh.... dessa drömmar.

Jag läser tidningen Lantliv och i varje nummer finns det ett nytt resmål som dom presenterar och då är det alltid annorlunda ställen. en dröm (igen..) hade så klart varit att välja ett eller två av dessa per år.
Hm.... jag får nog skicka in huvudet i plåtskåpet och leta upp mina tidningar och sortera dessa i "ska" "bör" "vill" "kanske". Därefter börjar presentationen av resmålen för Staffan. Jag vet att han är lika sugen på detta som jag.

Så kanske jag ska ha ett nyårslöfte ändå... Att resa och uppleva lite mer i år. Det behöver inte vara så långt - det behöver inte vara utomlands, det kan vara grannkommunen. Men, att vi gör det tillsammans  -vi i familjen är viktigt. Jepp, det får bli mitt nyårslöfte!

Har du något?
Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Verkligen ett resmål och se fram emot, härligt!
  Jag och min kompis har plockat ihop våran egen träningsresa och vi sticker 7 mars, ska bli så skönt!
  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med massa resor att se framemot! God fortsättning till er alla! Kramar

  SvaraRadera
 3. Oj, det var ingen dålig lista...;)!! Härligt!!
  Vi tar London i repris (saknades på din lista??) igen om ett par veckor. Bara mååååste åka t Harry Potter Studios som vi hann med i våras...;)!
  Ha så jätteskönt i Thailand!!! Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva