23 december 2013

Lille Julafton

Idag är det Lille Julafton.
Det har varit många olika traditioner denna dag.

I år har vi ingen tradition att följa idag faktiskt. Känns ganska skönt med tanke på att jag jobbar hela dagen. Förr firade vi jul med någon sida av släkten denna dag och det innebär ju ganska mycket förberedande och städande.
Så är alltså inte fallet idag.

Fast vi ska ha gäster ändå i kväll :) - våra härliga goa vänner Li, Tomas, Matilda och Rasmus. Vi ska käka "söndagsmiddag" trots det är måndag. Söndagsmiddag för oss innebär att vi träffas sen eftermiddag och äter middag ihop helt enkelt. Inga storvulna middagar eller uppklätt till tänderna -utan bara träffas, äta och prata.... En vanlig söndag blir inte heller så långvarig då barnen ska i säng i tid mm. Men idag har vi nog ingen tid för "sängdags" kan jag tänka ;) - det ska bli mysigt!

Kanske sådana middagar gör vi att vi träffas oftare?! Det är vår förhoppning. Förra söndagsmiddagen var vi hos dom och då bokade vi minsann datum för sommarresa. Tänk vad man kan komma fram till över en middag!

I morgon är det julafton kära ni. Barnens stora dag och jag ska njuta av att ha min man och barn nära nära nära.

Kram Eva


5 kommentarer:

 1. GOD JUL vännen!
  Ha en mysiog jul nu!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tittar in och önskar dig en GOD JUL!!!

  SvaraRadera
 3. God jul vännen, hoppas du får en riktigt mysig dag ♥ psst... receptet finn på bloggen nu ♥

  SvaraRadera
 4. Hoppas du fick en fin jul! Det är mysigt att umgås med vänner och man borde göra det oftare för man behöver inte krångla till det eller vara så uppklädd eller att allt ska vara perfekt!
  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva