4 juni 2013

Lägenhet

Idag fick Simon besked om fortsatt anställning i två år till :-) till att börja med. Härligt skönt för honom. Idag har han även varit och "visat" upp sig för en fastighetsägare för att se om han sedan får hyra en lägenhet. Liten pojke har blivit stor - jösses. Bra jobbat!


Idag kom Maja hem med sin bedömning. Alla mål uppfyllda med råge och alltså jätteduktig i skolan. Underbart skönt och jättebra gjort av dig min käraste dotter! Fortsätt så :-).

Pågarna (Staffan, Wille och Simon) körde till badet (utebadet har nu öppnat!) och tog sig ett eftermiddags-/kvällsdopp. Jag och Maja cyklade till Särslöv och hälsade på Eva och hundarna.

Man kan summera att idag har varit en bra dag!


Jag tror att min kära kollega Pax har tänkt på mig idag, och gjort dagen lite så där extra bra. Det är 3 år sedan han hastigt gick bort. Jag hade då jobbat ihop med honom i 20 år och förlusten var enorm. Fortfarande hör jag hans steg och hans visslingar på jobbet.... Vila i frid min vän.

Önskar dig en go tisdag!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Låter som en härligt dag! Ha en trevlig kväll också :)

    SvaraRadera
  2. Härligt när det går bra, man blir så stolt!
    Glädje blandas med sorg som blir till glädje!:)
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...