4 april 2012

Påsken närmar sig

Hu, så infernaliskt vår-kallt det har blivit igen. Kan man säga så? Vårkallt? För jag var ju optimist och plockade fram vårjackan och hängde in vinterjackan i garderoben.. Men igår på fotbollsträningen fick jag snällt plocka fram både vinterbyxorna och vinter-jackan. Jisses så kallt.
Det var roligt att se dom små parvlarna när dom jagar bollen. Filmade lite, som ni kan se nedan om ni vill :)

Påskpyntat med fjädrar :)

Detta är den fina tavla som kära Sussi gjorde åt Maja.
Den lämnade Maja på sin förskola som ett litet minne från henne 2007.
Nu är det dags att göra ytterligare en - fast åt Wille.
Det är ju hans sista termin på förskolan.



Den killen som gör hårdrockstecknet är min son... hehe... så lik sin far så :)


Det är onsdag idag, men ingen ridning. Känns konstigt.. Jag ska ta och träna istället. För i morgon är det ridning igen. Fast denna gång ska Maja prova att rida en "främmande" häst som hennes ridfröken Martina passar. Dvs hon ska ta en privatlektion. Ska bli himla roligt att se Maja rida en häst hon aldrig träffat - mycket nyttigt anser jag. För övrigt så är Maja i sitt älskade stall varje dag och tar hand om sin älskade PeterPan så att han blir frisk i sina bakhovar. Du är duktig Maja!!

Nä, men om man skulle ta och sluta med sin förmiddagsfika och ta och jobba lite. En liten stund i alla fall, för snart är det dags för massage - v ä l b e h ö v l i g t!

Ha en skön onsdag!
Kram Eva


1 kommentar:

  1. Nu är påsken här! Kul att se filmen! Min dotter har slutat med fotbollen nu och kände att jag saknar det nu när jag blev påmind! Glad påsk! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...