15 januari 2011

Dagen idag


Idag gratulerar jag min kära moster Ingrid som fyller 60 år!!
hipp hipp hurra för dig idag - hoppas ni har en härlig dag tillsammans allihopa, även min kära mamma som är i Basel och firar dig!


Idag har jag kört upp till min mormor och lämpat av 2 liter nypon-Proviva och en bukett vita tulpaner som hon älskar. Det ställde jag utanför dörren, ringde på och gick bort 5 meter till hissen... Varför? jo, för att hon har kräksjukan.. .. fi fasiken.. Idag börjar hon bli något bättre, men det tar nog lite extrahårt på en 96-åring :o). Synd om henne, för det är hennes födelsedag i morgon och vi får inte komma upp och fira henne. Å andra sidan så kan vi fira henne nästa vecka. I morgon ska jag köra förbi och lämna några paket till henne - lite uppvaktad får hon ju bli ändå. Även om vi inte får komma in.

Var var även uppe hos min pappa och hälsade på idag. Mamma är ju som sagt i Basel och det är ju gräsligt tråkigt att vara själv en hel helg, och vi tycker ju väldigt mycket om pappa/morfar/svärfar, så det var roligt att köra upp där idag och hälsa på och köra en liten backup på datorn ;). Tack för idag pappa, vi hörs i morgon!
Kompis till Maja och kompis till Wille var här och lekte. Maja följde med Matilda hem, så nu är det så konstigt tyst här hemma. Från att ha haft 2st 10-åringar, 1st 3-åring och 1st 4-åring här hemma....hehe...
Nu sitter jag uppkrupen i fåtöljen och läser (tog en bloggpaus) inredningstidningar och dricker rött vin :) - h ä r l i g t !
Önskar er en fortsatt skön helg!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Vilken tuff mormor du har som klarar sig själv.
    Skulle inte heller våga gå in :)

    Hoppas kvällen var bra med vin o Todningar ;)
    Kramis Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...