28 september 2010

Götlaborg

Idag har jag gjort Hemmet-Göteborg-Hemmet. 3 timmar i bil - utbildning i 7 timmar och sedan 3 timmar hem i bil igen. Mycket givande utbildning - kul!! Men ack ack vad jag får ont i ryggen av att åka bil länge... Känner mig som 150 år (kan inte säga som en 90-åring, för det blir en skymf mot min snart 96-åriga mormor som är piggare än vad jag känner mig) som får ont över allt bara av att åka lite bil.

Men trött blir jag i alla fall. Men jag hann hem i tid för att kunna pussa på Wille och sitta och mysa i soffan lite även med honom innan han somnade (dessutom har han namnsdag idag!) och därefter har jag suttit och myst med Maja i soffan.

När jag kom hem idag, så hade jag hoppats att det kanske låg ett litet grattiskort från farfar (och några till som är "närstående" som inte behagat höra av sig) - men även det hoppet dog. Tyvärr, han/dom kunde inte kosta på sig att skicka ett kort ens... Alltså är inte våra barn lika mycket värda i deras ögon. Usch, jag kan börja gråta för mindre.

Men nu ska jag pussa Willes söta "fossingar lite som sticker ut från täcket" och fortsätta titta på House.

Ha en fortsatt skön tisdag!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Vilken lång resa för en dag, skönt att du hann hem innan mörkret.

    Va tråkigt att de inte kom post till Wille idag heller :(

    Kramis

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...