10 februari 2010

Onsdag


Såg ni Bygglov igår? Jag är så imponerad av Mija och hur hon kan se allt framför sig och sedan få andra till att få det som hon vill. Jepp, det är ett program i min smak.

Alla bilder lånade från hemmakanalen.se

Före Bygglov

Efter Bygglov

Så snyggt med olika sorters sten som dessutom är belyst.

Stilleben


Så effektfullt med den runda öppningen.



Hepp, så var det onsdag. Är ni också mega-trötta på kvällar och på morgonen? Jag förstår inte varför jag är så trött. Jag somnar tidigt i soffan på kvällen och är ändå lika trött på morgonen som om jag inte har sovit alls..

Det är tur att det är en slappehelg som väntar. Där ska det inte göras många knop inte. Däremot ska vi träffa kompisar hela helgen, men det är inte speciellt jobbigt. Dom kommer på fredagkvällen och åker på söndaglunch. Däremellan så slappar vi, äter gott, dricker gott, går promenader, åker på badet med barnen, tittar på TV och filmer, äter lite till... Helt enkelt umgås!

Men, ikväll är det åter dags för att inta träningslokalen. Nu har jag fuskat länge nog - nu måste jag komma igång med träningen igen.

Vad gäller Modifast, så byter jag ut alla måltider utom kvällsmaten. Dock blir det ingen stor portion på kvällen, dels för att jag inte aktivierar mig speciellt mycket och dels för att jag redan har krympt magsäcken, så jag orkar inte lika mycket som innan :O). Har inte tränat på en vecka, därför vet jag inte om orken har försvunnit eller om alla morötter och frukter (som jag faktiskt äter) gör att jag har tillräcklig energi. Det visar sig efter kvällens pass.

Skön onsdag!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Där skulle jag vilja bo, hur fint som helst.
    Jag har slappardag idag igen :)
    får passa på för jag jobbar ju i helgen.
    Ska försöka börja med modifast, mankan ju äta lite frukt i mellan.
    Ha en bra träningskväll! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. hej evis, kör du fortfarande på chokladen? jag är sugen på att testa banan men hittade inte den på apoteket och vill inte besälla hem 5st lådor från nätet :-) brukar ta en påse som mellanmål då och då.. mest för att det är gött och mättande, tillfredställer mitt chokladbehov! Puss camilla&krabat

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...