11 januari 2010

Iväg

YES! Mormors förkylning verkar ge med sig, så jag ska dit på lunchen och äta hennes supergoda smörgåsar! Dock inte bra för viktminskningen.... Men so what? Jag får ju träffa min darling-mormor!

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Hej igen!!
    Verkligen en trevlig blogg du har!!
    Tyvärr har jag ingen själv som svar på din fråga tidigare men funderar på att kanske skaffa en?!
    Men jag vet inte, har svårt för att utelämna mig så här,alla får ju inblick i ens liv.Men det är ju klart, man kan ju välja att bara skriva om sånt som är bra o roligt i livet, som du ungefär.När man läser din blogg så tänker jag ibland, har hon alltid det så bra?! Så rosenrött?!Det var ett fint inlägg till din man,läset han din blogg?Annars måste du ju säga det till honom för det är ju han som ska veta det, att han är så bra och inte vi!
    Ha det så trevligt hos darlingmormor!
    ///Cindy

    SvaraRadera
  2. Hej Cindy!
    Tack - kul att du tycker om att läsa den fast det oftast bara handlar om min vanliga vardag..

    Jag använder bloggen ju som en dagbok och sparar till mig själv eller kanske barnen vill ha den någon gång. Men du ska veta att jag egentligen inte utelämnar mig speciellt mycket.

    Som du skrev, mitt liv är inte alltid så bra och rosenrött - men dock måste jag nog säga att jag har det väldigt bra och har tur att ha det så bra.

    När det sedan händer tråkigheter så väljer jag oftast att inte skriva om det (för att inte alla ska veta..)utan "förklär" det kanske med att jag inte "mår så bra just nu" - eller "jag är nere i en downperiod".

    Jepp, jag visade min man bloggen. Tänkte att jag måste muntra upp honom också, även han hade ju halsfluss men mådde inte lika dåligt som jag!

    Jätteroligt att du kommenterar!
    /Eva
    ps. jag läser din blogg om du startar en :O) ds

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...