5 september 2022

Ny vecka.. igen ;)

 Hej!
Tiden går ju lite för fort enligt min mening.. Okej att arbetsveckorna går snabbt, men när helgerna också gör det då är det inte lika skoj 😟.

vi har haft fullt upp hela helgen och kanske det beror på det. Kanske vi inte ska ha fredag, lördag och söndag inbokat med träffar även om vi gärna vill?  Äsch så länge det är kul får man bli trött, gör inget!



På fredagen hade vi ju goda vänner hemma på besök. Första daten i lägenheten. Uffe och Lena kom och hälsade på. Mysigt och trevligt och gott!

På lördagen åkte vi in till Malmö och först åt vi på Siesta. Vi var 10 pers som käkade middag ihop. Efter middagen åkte två personer hem och vi andra 8 gick vidare till Mölleplatsen och var på HOV1-konsert 😀. Så kul och så bra! Bäst är så klart att ungdomarna njöt och var helt lyriska efteråt. Vi äldre ungdomar.. stod i alkoholfållan och drack vin och öl och lyssnade och tittade. En kanonkväll det också!

I går kom Sandi & Johan och flickorna och käkade pannkakslunch. Första daten i lägenheten här också 💗 . Så mysigt med en söndagslunch. Varför träffas man inte så oftare?

Snart har dom flesta varit här och tittat och hälsat på.


Idag ska det fixas naglar och sedan blir det ett pass BodyBalance. Träningen måste igång. Jag trevar mig fram.


Ha en skön måndag!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...