29 april 2022

Rensar, rensar, rensar

 


Från förra fredagen. Kan bli repris i dag!

Mitt huvud är fullt nu.
Det får inte plats med mer. Allt lagras och både stress och ångest och olustkänsla kommer hela tiden. Jag försöker mota bort det. Inte lyssna och läsa så mkt nyheter hela tiden. Eva katastrof kallar jag mig själv... Bara katastrofkänslor. Fan vad jobbigt det är.

Men, när jag inte grubblar så är allt som vanligt och vi rensar något kopiöst där hemma. Jösses säger jag bara. Det är faktiskt kul. Det är framför allt skönt att bli av med så mycket saker som man inte visste man hade, som man inte brytt sig om på fler fler år, som man aldrig använt osv. 

Det blir lite av en inre rensning också! 

Fredag kväll
Vi ska ta det lugnt ikväll och bara njuta av det fina vädret. Kanske köra inom någon affär och köpa en jacka (har kastat alla hahahaha) till i morgon när vi ska på tur. 
Först ska jag byta till sommardäck. 

På tur
I morgon ska vi på tur vi fyra familjer. Varken jag eller Tessan vet vad som ska ske. Man ska fira våra 50-års dagar och det är superhemligt allting. Ska bli himla spännande och kul!!! 

Önskar er alla en fantastisk fredag och sedan helg!
Kram Eva



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...