22 mars 2022

Fönster & värdering

 


Frånvaro
Sedan kriget i Ukraina startade har jag inte varit sugen på att göra något alls. Jag är helt apatisk när det gäller allt känner jag. Mår så dåligt av detta. Av min rädsla. Har fullt med katastroftankar hela tiden. Måste verkligen skärpa mig dagligen för att sköta jobbet och för att vara "normal" hemma. Ber varje dag att det ska ta slut.

Fönster
Igår fick jag ett ryck. Jag putsade alla våra fönster. Både invändigt och utvändigt. Jösses så fint det blev. Vi ska värdera vårt hus och mäklaren måste för fasiken kunna se ut när hon kommer hit. 

Vi ska värdera huset inför en försäljning.
Vi har tagit beslutet att sälja vårt hus och flytta till lägenhet. Huset har gjort sitt. Det har fyllt sin funktion. Vi har varit 6 personer som bott här och nu är vi tre. Det finns andra familjer som behöver detta hus bättre tycker vi.

Vi letar därför med ljus och lykta efter en lägenhet vi kan leva vidare i. Inte lätt, men kul! Något annat att tänka på om dagarna.

Kram, och var rädd om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...