25 oktober 2021

Champagneprovning - gött!

 


Jag, Helena och Jenny 💗 Vi har känt varandra i 39 år...


På min 50-års dag fick jag ju mååånga fina presenter. Bland annat fick jag "Champagneprovning" av mina fina väninnor Jenny och Helena.
 


Helena och Jag.

Så i fredags blev jag upphämtad utanför jobbet och en stund senare satt vi hos About Beer, wine & spirit i Västra Hamnen i Malmö.

4 champagne och 1 prosecco provade vi i blindo. Till det en massa härlig information och små tilltugg. En himla trevlig provning måste jag säga. Väl värt ett besök!



Vår kväll tog så klart inte slut där, utan taxi in till centrum och fördrink på El Sotano. Det ligger på Gamla Väster som då också är våra gamla "hoods". Vi är uppväxta där och gick tillsammans på Västra Skolan. Där blev vi bjudna på en flaska bubbel 😍



Jag och Jenny

En stund senare blev vi eskorterade över gatan till Siesta Bar & Restaurang där vi först satt en stund på uteserveringen för att invänta att vårt bord skulle bli ledigt. Där blev vi bjudna på en karaff Sangria - mums! Jenny fixar allt!

Till slut flyttade vi in och käkade en utsökt middag. 




Själv åt jag en utsökt Moule Mariniére som gjorde frivolter i munnen. Jösses så gott! Hit måste jag bara igen. Jättemysigt ställe och så varmt och inbjudande. Mitt nya favoritställe faktiskt. 

En liten historia är att här i denna lokal låg ett bageri/condis/café där vi alla tre smög till på våra raster. Vår skola ligger i andra hörnet över gatan. Man smög längs med väggen på skolan sedan sprang man allt vad man kunde upp för trapporna och in genom dörren hahaha - och så trodde man inte lärarna såg det.. 

Lärarrummets fönster var precis där.. 

Vilken underbar fredag!



Lördagen var lika fantastisk den, men det kommer i ett annat inlägg :)

Kram Eva



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...