15 oktober 2018

Äntligen




Grön växt
Äntligen har jag hittat en växt eller vad det nu är till vår vas/ljuslykta/kruka eller vad man nu ska kalla den silvriga saken på vårt köksbord. Fin är den i alla fall vår bumling!

"Växten" är dessutom i plast... Hittad på Rusta. Billigt var det också. Bara win-win där alltså hahaha.

Wille har börjat spela fotboll.
På äldre dar kan man tycka. Trots att han bara är 12 år. Men i hans lag är det killar som spelat från det att dom var 5-6 år gamla... Wille har provat två gånger innan, men inte gillat det så mycket. Tredje gången gillt tyckte han att han ville prova. Många av hans vänner går i det laget.

Än så länge har han tränat två gånger och just nu har han "hittat hem" som han säger. Han behövde nog den här härliga lag-känslan och en tillhörighet. Där finns vänner som gör att han får fler vänner i skolan mm. Pågen är överlycklig!

Så klart krockar träningarna med Taekwondo, men vi får köra varannan torsdags principen och se om det fungerar.

Måndag
Vi ska till mamma ikväll och hjälpa henne med lite. Middag var planerat, men lilla mamma har åkt på en rejäl förkylning med halsont och totaldäckning.. Så vi åker dit och fixar och sedan hem igen.

Krya på dig mamma!


Ha en skön måndag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...