17 januari 2018

Citronvatten

Morgondricka...
Citron
Varje morgon dricker jag ett glas med citronvatten. En klyfta citronsaft pressad ner i vattnet, och sedan lägger jag även i klyftan :o). Sedan låter jag glaset stå en stund tills ansiktet är på.

Inbillar mig att det är nyttigt!

Det smakar gott, är mycket friskt, men hiskeligt surt...hahahaha... Det liksom reser nackhåren upp. Oavsett så är det en vitaminkick och vem behöver inte det i detta land och i denna årstid...


Ytterligare en ny vana jag har skaffat mig på det nya året. Trevligt med nya bra vanor. Många sådana ska man skaffa sig.


12 veckor framför mig.
Nu har jag ett 12-veckors schema framför mig. Ja, där jag ska rapportera. Det är nya vanor som jag förhoppningsvis ska ha resten av livet. Det är ett träningsschema och matschema och det ska göra att jag mår ännu bättre. Är så pepp!!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Jag drack en blandning med gurkmeja och citron och något mer som jag inte kommer ihåg just nu... Trodde att gurkmejan skulle färga mina tänder men det ska visst inte vara någon fara! Har en stor burk kvar, kanske ska börja igen!?

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...