24 augusti 2017

Ljum augustikväll

Njutning
Tycker det är helt underbart att komma hem från en hård arbetsdag, pussa på maken, krama barnen, klia katterna och sedan äta middag på terrassen och njuta av den ljumma augustikvällen. 

Njut varje minut!

I helgen ska vi fixa lite till med vår terrass. Vi ska bygga en vägg på höger sida ut mot cykelbanan. Vi har idag ett halvtråkigt för kort plank & en bit häck. Ni ser en del av det - till höger om högra stolpen bland annat.
På så vis kan jag sätta upp två hyllor där jag kan ha fina saker, pynta inför olika helger och i hörnan kan man göra ett litet "barhäng". Kanske det blir mörkare, men det gör inget - vi sätter upp lampor också :).
Det kommer att bli betydligt mer lä och det gör att vi kan sitta ute längre och tidigare på året. Dessutom kommer vi låta möblemanget (bord och stolar) stå kvar uppe året runt och lägga dit några fårskinn så att man även kan njuta av terrassen på vintern.

Det blir fint det här!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Hej! Det var länge sedan jag tittade in hos dig! Så mysigt med altan och fixa lite på den. Saknade verkligen vår uteplats den här första sommaren i lägenhet, men närheten till allt annat toppar dock vårt nya boende!
    Kram och ha en bra helg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...