10 maj 2017

Telefonfobi | gardiner | foto

Eva Angels foto.
Foto efter vår träningsrunda igår. Jag hade lite väl mycket
kläder på mig... Men va fasiken, det är ju kallt!


Telefonfobi.
Jag tror jag har "kvälls-privat-telefonfobi".
Jag pratar hela dagarna med kunder, leverantörer och kollegor. Så när jag väl landat hemma så känns det nästan som att jag hatar telefonen. I alla fall att prata i den. Jag kan sms:a med mera, men jag orkar min skäl inte prata med någon. Kan man respektera det tro? Jag tror mina flesta vänner och släktingar redan förstått och märkt i och för sig....

Ja, ja -självklart svarar jag när familjemedlemmar ringer, för då är det verkligen något man vill. Jag är ju inte dum....

Gardiner
Jag letar nya gardiner till vardagsrummet. Det ska vara vita längder. Jag dock inte bestämma mig för vilken sorts upphängning:


VIVAN Gardiner, 1 par IKEA Gardinerna släpper igenom dagsljus men hindrar insyn, perfekt för en lager-på-lager lösning till ditt fönster.
Denna?

PÄRLBLAD Gardiner, 1 par IKEA
Eller denna?

MERETE Gardiner, 1 par IKEA De tjocka gardinerna gör rummet mörkare och skapar avskildhet genom att förhindra att människor utanför ser in i rummet.
Eller så här?

Jag kan inte bestämma mig...

Vad tycker du?

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Jag är en sucker för öljetter, det går hem i alla lägen☺😀

    SvaraRadera
  2. Jag röstar på den översta! har jobbat med gardiner så många år och visst öljetter är bra för det blir snyggt fall men jag har nog sett för mycket av dem!:)
    Jag har också blivit antiprataitelefon troligen för att jag jobbar i butik... Tycker det är smidigt att skicka iväg meddelande när man har tid!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva