3 maj 2017

Peugååått


Säg hej till våra nya fina följeslagare tre år framåt.
Peugeot2008 :)
Ny bil
Nu var det dags. Det har redan gått tre år sedan vi leasade Volvon. Den ska vi lämna den 15 maj. När man leasar kan man ju lika bra prova nya bilar :o). Om inte annat för att det är kul! Eller för att det är billigare, eller för att det är lättare att komma in och ut (gammal?)... Eller för alla anledningar man kan hitta.
Har inte hunnit köra den så mycket, men jag är än så länge väldigt nöjd!

Renoveringen
Vi har inte kommit längre än... Valborg och livet kom emellan.

Majas rum
Listerna ligger där än och glor på oss..hahaha...


Eva Angels foto.
Valborg

Valborg
Vi hade en riktigt rolig och mysig Valborg. Goa familjerna kom och käkade med oss. 8 vuxna runt vårt fina runda bord. Åh, så nöjd jag är med vårt runda bord. Ingen satt själv. Alla satt mittemot varandra. Så kul!

I år hade vi barnbordet separat bredvid. Det brukar vi inte ha, jag brukar duka långbord för att barnen ska känna sig lika välkomna. Men denna gång gjorde jag annorlunda. Troligtvis för att jag ville känna  hur det kändes med vårt bord, men också för att antalet barn som följer med på sådana här träffar minskar....

Vi bjöd på bubbel och tilltugg, ChiliConCarne med ris och sallad och chokladmousse med jordgubbssås och grädde. Till detta öl och/eller vin. Maten vill vi inte ska vara så himla komplicerad på våra familjeträffar. Det ska vara enkelt och lätt att träffas. Ingen ska behöva stå 10 timmar vid spisen. Ibland är det ingen som står vid spisen, utan då beställer vi mat. Eller så kör vi Ost & Vin, eller kanske hamburgare från Donken eller liknande.

Huvudsaken är att vi träffas och har kul.

Eva Angels foto.
Motion
Motion
Jag och Staffan är så duktiga på att träna.
Det har vi alltid varit och det är vi stolta över. Nu har vi dessutom lagt in snabba powerwalks på kvällarna. Det beror ju så klart även på att jag har ont i axeln och inte kan träna som jag vill... Men, vi förenar nytta med nöje så länge - vi träna och så löser vi världsproblemen och bäst av allt -vi umgås!

Nä, nu väntar jobbet.

kram Eva

1 kommentar:

  1. Har också funderat på privatleasing, nu finns det ju fler bilar att välja på! Vi har blivit bättre på att träna och märker att det går lättare ju mer man håller på!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva