26 april 2017

Inredningsdags


dusch9
Jag bara älskar golvet! Ja, även den slitna gamla pallen
och fina stolen!
När våren kommer (jo, det kallas nog vår nu trots snö...) så börjar ju alltid "inredningstarmen" och köplustan komma krypande. Oftast nöjer jag mig med att fönstershoppa, men någon ny handdduk eller ljusstake eller liknande kan lätt slinka ner i korgen..

Renovering
Vi ska börja med att fixa till utemiljön oavsett. Terrasstaket ska justeras lite, det måste luta lite mer - snickaren gjorde några centimeters felbedömning. Dock är det inget vi själva gör, utan snickaren får komma tillbaka. När han ändå är här, så ska han fixa en grind mellan häcken och planket. En grind som vetter ut mot cykelbana och stor "gröning" där barnen spelar och leker mycket. En tredje sak han ska göra är att byta ut vår terrassdörr... Ja, det är bara några småsaker..(?) vi har många fler planer.. Men det berättar jag om en annan dag.

Offert
Snickaren ska få lämna pris på att bygga upp min Walk-in-closet (whohoooooooo!!!) och ändra väggar och göra större rum till Wille :o)! Men, det kommer troligtvis inte att ske innan sommaren att vi påbörjar bygget. Men, helt ärligt är det nog det jag längtar mest efter....
..... min Walk-in-closet... Sååååååå lyxigt!


Majas rum
Kommer ni ihåg att Staffan byggde en vägg och gjorde Majas stora fina rum?
Det fattas fortfarande dörrlister... Är det klokt? Varför är det alltid så?
Döm om er förvåning då att vi nu i alla fall har kommit ett steg närmare - nämligen att vi har köpt hem listerna. Dom ligger på golvet...

Undrar hur länge dom kommer ligga där :o)?

Gokväll!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Jag fick ett ryck i torsdags och började spackla igen skruvhål på golvsocklarna i sovrummet! Vi tapetserade om för några år sedan... Nu har jag möblerat om och köpt till lite nytt! Vårt nästa stora projekt blir köksrenovering!!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med renoveringen!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva