10 mars 2017

Är våren på väg?Så här ser det ut nu... det är roligare när det blomstrar!


Jag längtar verkligen efter våren.

Idag har vi strålande solsken och härligt väder här i Skåne. Fast det är så klart fortfarande kallt och i morgon kan det snöa....  Jag njuter i alla fall av att det är ljusare och ljusare för varje dag. Både på morgonen (vilket gör att Wille slipper gå till skolan i mörker) och på kvällen (vilket gör att man orkar mer).  I slutet av denna månaden så flyttar vi ju även fram klockan en timme och herregud så mycket det gör. 


Majas privatlektion.

Igår var vi för första gången med hästen och tog en privatlektion.
Vi har fått lektion av Therese Viklund, som är en del av det svenska landslaget i fälttävlan. Maja är lite tveksam till om hon vill eller inte vill fortsätta med hästar. Så klart tar det på krafterna med skolan, kompisar, pojkvän mm och intresset är kanske inte lika stort längre.
Men igår tror jag Maja blev riktigt taggad igen. Lektionen gick himla bra, Therese är jätteduktig, och Maja var sprudlande glad och ville ha mer. 

Såå... vi får väl se hur vi gör.


Helgen

Ikväll kommer kompisar på fredagsmiddag och mys.
I morgon ska vi hem till andra kompisar och ha en helhelg - dvs vi sover över till söndag och kan snacka hela natten om vi vill. Tänk så rika vi är som har så härliga vänner!
Söndag är vilodag....hahahahahah....precis som om man har det nuförtiden...

Nä, då ska ju allting annat hinnas med. Men, det löser sig!

Trevlig helg!
Kram Eva

1 kommentar:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva