20 oktober 2016

Minion-dags & Volbeat





Hahaha, så sant...fniss..


Så var det torsdag!
Ikväll ska jag och Staffan på konsert :o). Vi ska se VOLBEAT. Så jäkla bra. Kolla gärna på youtube och sök då framför allt på "For evigt".

Jisses, så bra dom är. Ska bli kul! Det händer väl en gång om året som jag och Staffan hittar på något själva.. Borde kanske bättre på det lite. Om jag ökar med 100% så blir det ju alla fall två gånger om året... hahahahaha.

Ridning
Igår åkte vi ju till stallet. Maja skulle rida och jag skulle promenera med. Blev så glad när jag kom dit och Annika frågade om jag ville rida "Dan" och hon kunde också följa med på "Riverton". Inget som var planerat utan det blev en riktig bonus! Jisses, ridning tre gånger inom loppet av en vecka. Det var mååååååååånga år sedan det var så :O).

Vädret kunde så klart varit lite bättre, men det gjorde inget. En mysig ridtur först i uppehållsväder och sedan i regn. Extra skönt att duscha och krypa upp i soffan när man kommer hem.

......och ni som inte tror att det är jobbigt att rida... Pytsan! Jag har en hiskelig träningsvärk... Skön känsla.

Nä, om jag skulle ta och lyssna på lite Volbeat och jobba vidare.

Kram Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...