22 augusti 2016

7 km...

I lördags fick vi ett litet "ryck". Vi fick med oss båda barnen på en 7km powerwalk i Bokskogen.
Det var mysigt (och jobbigt...) att få prata och göra något nyttigt tillsammans. Hoppas det blir fler tillfällen. Fast Wille var så trött sista 2 km att han nog inte följer med fler gånger...hahahahaha...


Visst är det väl härligt att man fortfarande kan använda sina flipflop?!
Igår var ju en underbar dag med strålande solsken. Sommaren kom liksom tillbaka!

Hej hopp!
Så var det en härlig måndag igen. Jag hade tyckte mycket bättre om måndagar om jag slapp gå upp så tidigt... Jag är en riktig kvällsmänniska.. Känner mig brutalt halvdöd när klockan ringer och börjar direkt längta till lördagens sovmorgon..hahahaha.


Men, det är ju sommarväder igen och det piggar verkligen upp. Så pass att jag och Staffan bestämde oss för ytterligare en pw ikväll. Fast vi kör en 5km och inte i skogen..utan ganska så plan mark...hahaha... Det kan jag se fram emot väldigt mycket.


Igår städade vi poolen också då Wille och grannpågen ville bada. Jaaaa, bara utnyttja den! - i lördags var vi på väg att tömma den.."nej" sa jag - gör inte det. Tänk om sommaren kommer igen, det är ju fortfarande augusti. Vilken tur :)


Ont i armen
För övrigt har jag nu äntligen bokat en tid till Rehab/sjukgymnastik. Jag har ju fortfarande ont i muskelfästet på armen. Det hindrar mig mycket i träningen och just nu har jag ONT.. Fasiken också. Är det inte foten så är det armen och för att inte snacka om muskelknutorna i ena vaden...*fniss*. Bara krämpor, visst är det roligt att läsa?!


Tre snabba:
1. Vi har en hörna i vardagsrummet som vi inte vet hur vi ska "möblera"
2. Vi har fixat ett "vin- & öl häng" i vår carport. Trevligt!
3.Vi måste lägga nytt takpapp på vår carport :(.....


Ha det gött!
Kram Eva


1 kommentar:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva