26 april 2016

Jag var ensam :o)

Jag fick stort utrymme att träna på!

Hej du glada!
Igår var dagen inte riktigt som jag planerat. Fick beställa en akuttid till Maja på vårdcentralen för en misstänkt bihåleinflammation

Fick en tid under förmiddagen, så jag jobbade hemifrån tills dess och sedan körde vi in. Jag har inte VC i den kommun vi bor i. Där är det totalt värdelöst att få tid - nej vi flyttade till Capio i Lund. Där får vi alltid tid. Dock fick vi vänta en 40 minuter...nervös väntan för parkeringstiden hade gått ur..

Parkerings-app
MEN..så kom jag på att jag ju laddat ner en sådan där parkerings-app på min telefon. Så i min irritation över väntetiden, så fixade jag ett konto där - letade upp var jag parkerade - logga in mig och betalade mer parkering :) - hurra! Så lätt! Dessutom så "avparkerade jag" när vi körde iväg, så jag betalade bara för den tiden extra jag stod där. Bra va?!?!Jag, läkare?
Förresten, den misstänkte bihåleinflammationen, visade sig vara just bihåleinflammation. Så penicillin och kortisonspray fick hon, den lilla tösen.


Praoplats
Jepp, hon har sin praoplats på sin gamla förskola - kanske inte jätteförvånande att hon har blivit smittad av något litet barn! I morgon hoppas vi att hon kan gå dit igen och vara där resten av sin praotid (denna veckan ut).

Träning.
Tänkte köra ett svettigt CXWORX pass i går. Så jag körde dit. Döm om min förvåning när det inte kom fler än jag..... Så det blev jag och instruktören Sara som körde hårt. Och...jo jag hade förväntat mig ett svettigt pass....men kanske inte med en egen PT som stod och peppade. Jag har äckligt ont i kroppen idag hahahahaha och i morgon blir det värre...

Ikväll är det till frissan som gäller.

Ha en skön tisdag!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Härligt med egen tränare på passet!!

    Krya på dottern!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva