3 mars 2016

Utan ett pip

Min fina påg som stod ut på föräldramötet
igår utan att säga ett pip..


Mötet igår.
Föräldramötet skulle bara vara i en timme och handla om gymnasieval och prao. Därför gick både jag och Staffan dit och även Wille fick följa med. Ack ack... Jo, det vanliga föräldramötet tog en timme. Men sammanlagt satt vi, från tre av dom fem klasserna, i 2,5 timme.

Skolan har feta problem, eller har haft, med lärare. Tråkigt nog har detta gått ut väldigt mycket över eleverna och framför allt i matte. Så pass att det minsann inte var många som fick godkänt betyg i höstas. Det var höga diskussioner om detta och vi fick äntligen en lösning på resten av terminen. Maja har sedan hon började 6:an haft 7 olika mattelärare...
Först hade jag, för första gången i mitt liv, tänkt skippa detta föräldramöte och bara "chilla" där hemma. Men, samvetet sa annat och det var ju tur.

Hur det blir nästa termin är det ännu ingen som vet... 
Men hoppet är ju det sista som överger en..

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Det verkade ju vara ett viktigt föräldramöte som ni gick på, nu håller jag tummarna för att det löser sig med lärare!!! kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...