24 februari 2016

Älskar badhotellet


Badhotellet

Igår fyllde vår fina Maja år.
15 hela år blev tösen. Det var en annorlunda 15-års dag för Maja. Eller kanske rättare sagt för oss... På morgonen sjöng vi och hade paketöppning och mysigt. Det var ungefär det vi fick fira henne... Sedan firade Maja själv med kompisar. Först var dom på Emporia och shoppade och fikade. På kvällen var dom på Elysee i Malmö och käkade fondue. På senkvällen var hon med kompisar och sov dessutom över hos en.

Men, vi fick ett härligt sms innan vi gick och lade oss .
Det värmde ända in i hjärteroten. Vår flicka var i alla fall mycket nöjd med sin födelsedag och sina presenter. Det är huvudsaken!

Själv tränade jag igår kväll.
Körde ett pass BodyBalance för bästa Li. Jisses så stel jag var...
Okej att jag inte tränade BB förra veckan, men det var ju löjligt så stel jag var. Tydligen ganska vanligt om man tränar BodyPump också. Så jag kompletterar bra med BB. Skönt var det!

Ännu härligare var det.
Att jag hann precis hem till världens bästa Feelgood-program nämligen Badhotellet. Jag fullkomligt älskar denna serie. Jag mår så bra när jag ser den. Ingen ond bråd död och lemlästning eller såga itu någon, eller skrämma ihjäl någon.

Helt enkelt bara en serie som får mig att må bra!

Just nu fikar jag.
Sitter hemma och jobbar några timmar. Majas nya sänggavel ska levereras mellan 9-12...Dom kommer väl 11.57 gissar jag

Kram Eva

3 kommentarer:

  1. Missade badhotellet igår! Åh, nästa vecka...

    SvaraRadera
  2. Började titta på första säsongen för jag gillar verkligen miljön och kläderna! Tyckte att den blev lite seg sen men nu när jag såg att den skulle börja igen så blev jag ju nyfiken!:) Grattis i efterskott till din dotter!

    SvaraRadera
  3. Grattis till Maja i efterskott! Badhotellet har jag helt missat...måste jag ju kolla upp!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...