5 januari 2016

Måndagsmys

En hel vecka ska jag mysa och ha kul ihop med min finaste Wille.

Vi började veckan med att gå på bio "Tsaziki, farsan och olivkriget". En härlig film som gör en glad. Som ni kan se på bilden så var vi nog inte fler än 10 personer. Gör absolut inget - ingen som stör och man kan bre ut sig ordentligt. Goda popcorn käkade vi så klart också. Mysigt.

Det var himla kallt idag. Tur vi hade tagit på oss en extra kofta, för det var lite kyligt i biosalongen också. På reklamen såg vi att det var tre potentiella filmer som vi skulle kunna se inom snar framtid.

På seneftermiddagen så körde jag och Maja till stallet till Lewis. Finkillen. Han är så go! Det var sedvanliga stallsysslor och mys. Härligt!

Själv avslutade jag måndagen med ett BodyBalance-pass ihop med Li. Skön avslutning på dagen. Som tur var så var det bara en säkring som hade gått till varmvattenberedaren...för varmvattnet tog slut strax innan jag stack till träningen.... :o)

Tisdagens tosigheter berättar jag om i morgon!
Kram Eva

1 kommentar:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...