26 januari 2016

Ice Edition

Smakrik och god!

I lördags var vi hembjudna till goda vännerna Mausi (grattis på födelsedagen!!) & Stefan.
Vi började kvällen med bubbel (åh, jag älskar bubbel!). Vi smakade på J.P. Chenet "Ice Edition". Måste säga att den var himla god. Tyvärr var det min tur att köra, så det blev bara ett litet glas - men å andra sidan har jag en alldeles egen flaska där hemma i skåpet. Så om jag vill, så öppnar jag den och bubblar lite

Kan ju vara bra början till nästa lördags kväll?


Visst är det väl mysigt och gott med dessa träffar?!
Jag njuter så av att träffa goda vänner. Sitta och snacka skit och lösa världsproblemen. Ibland spelar vi spel, ibland blir vi djupa i snacket, ibland blir vi lulliga och då är det flamsigt :o)  men alltid har vi kul. Jag tror vi värdesätter våra vänner lite för lite. Man ska ta hand om sina vänner - för riktiga vänner finns alltid där för dig - oavsett vad som händer. 

Vi måste vara lite bättre på att inte planera så mycket.
Det är helt klart lättare under sommartid, då det är längre och framför allt varmare kvällar. Det är då man kan vara impulsiv och ringa över några vänner på bara lite tilltugg och kanske något gott att dricka. Det behöver inte vara värsta middagsbjudningen. Middag kan man ha ätit hemma. Det är lite lite svårare på vintern. Eller?

Sa jag att jag längtar efter sommaren?


Kram Eva

1 kommentar:

  1. Vi var också bortbjudna i helgen och fick skumpa bl a. Jag uppskattar också de här härliga kvällarna som borde vara fler. Det är bara så svårt att hinna med allt ju.

    Ibland går vi ut med vänner på någon pub så inte någon behöver laga mat och städa.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva