18 januari 2016

Glädje

Från min lilla bok

Så var det måndag igen.
Hiskeligt vad tiden den går fort. Enligt mitt tycke kan det gå fortare med att få ljusa mornar och kvällar faktiskt. Jag vill ha ljus!!!

Hur klarar ni mörkret?!
Hur gör ni?


Välja positiva tankar.

Jag har en liten bok. En söt liten bok med röd rosett. I den skriver jag tre saker som varit positiva med dagen. Som igår var jag tex tacksam för att jag har ett varmt och skönt hem med brasa då det ju var grisigt kallt ute... Jag var också tacksam för att det onda i knät gick över och inte var någon skada.

Det behöver inte vara så "tunga" saker. Det kan vara att det varit sol, att snön kommit, att skadeinsekter dör när det är svinkallt, att jag sov skönt, att jag inte ramlade när jag halkade till utanför träningen, att jag har en varm filt - ja ni förstår. Dessa positiva saker läser jag sedan på morgonen och automatiskt får jag ett leende på läpparna.

Nä, jag skriver inte varje dag för det glömmer jag..........Men jag försöker!


Trevlig måndag!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Det var ingen dum idé! Ska försöka införa det här! Vi har varit iväg på solsemester och kom hem förra veckan. Första gången vi åkte iväg på vintern! Det piggade upp men nu är man tillbaka till gamla trista tankar igen...januari är ingen bra månad för mig! Kram

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen helt underbart med en sån bok !!!!
    Jag hade en tidigare men nu när jag börjat med tacksamhetsmåndag och tillbakablick känns det som det är bra.. jag får glädje för hela veckan av det , hoppa på du också finaste !!!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva