10 december 2015

Torsdagsbloggning

Mitt hjärta slog ett extra slag när jag såg detta kök.
Lågt i taket och gammeldags - älskar det!

Det är 14 dagar till julafton.
Ganska skönt tycker jag. Att det är några dagar kvar. Framför allt för att jag inte är klar med mina julklappar.... Men också för att jag behöver fler dagar att hinna med jobbet på och SEN kan jag ta lite ledigt och "bara vara" - framför allt vara med familjen. Längtar sååå.

I helgen ska jag julpynta. Jo, jag pyntar ganska så mycket faktiskt. Men, det har blivit mindre och mindre för varje år - har börjat gilla "lagom är bäst". Vi får väl se hur mycket som kommer upp i helgen. Så pyntar gör jag på söndag eftermiddag efter lussemorgon och pyjamaslunk. Mysigt. Tar lite bilder och visar er sen.

Julafton vill jag ska vara full med snö!
Träningen är igång igen.
Efter två veckors ofrivilligt träningsuppehåll (igen..) så är jag nu igång igen. Igår kom jag efter stor övertalningsförmåga av mig själv.. iväg till BodyStep. Det är alltid väldigt tungt att "komma igång" igen efter ett uppehåll. Men, jag vet ju hur himla skönt det är efteråt - likaså igår. Skönt pass, sköna snack med träningsvänner och så den där härligt skållheta (jo, det tycker jag om) duschen efteråt. Mmmm, så skönt!

Ikväll ska jag träna igen. Denna gång blir det på gymmet ihop med Malin. Vi sätter ihop något eget träningspass för vår favvo-instruktör är sjukskriven från träningen (Li, bli frisk snart!!) så hennes pass är inställda. Då blir vi ställda...vad ska vi då träna? Så vi går på andra pass och idag ska vi "tjata" lite på löpbandet först innan träning.

Ha en go dag!
Kram Eva
Alla bilder har jag lånat från www.skonahem.se


Värmekänsla - både genom brasa och jul.

1 kommentar:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva