12 november 2015

Det känns att det var en vecka sedan...


På löpbandet ringer jag samtal och kollar TV.
Ja, och promenerar snabbt förstås..

I lördags orkade jag inte på morgonen.
Sov som en hossa då jag som jag säkert redan skrivit, hör om det tassar en mus på gatan utanför och Maja hade tre kompisar som sov över.. Need I say more? Nä, dom skrek inte halva natten, men det räcker att någon skrattar till lite lite högre än vanligt - jepp då står Eva i givakt vid sängen.

Det är ett problem jag har. Jag hör allt - vare sig jag vill eller ej. Jag kan inte "stänga av" och koncentrera mig. Nope, jobbigt värre.

När det gäller att kompisar sov över, då måste jag lära mig att använda öronproppar.......

Nä, som sagt - i lördags orkade jag inte (spårade ur lite där i texten). I söndags hade jag redan planerat att inte träna pga Halloweenfest på lördagen... sen har jag inte hunnit få till det förrän idag.

Härligt med först en PW på löpbandet 30 min innan BodyPump - det gav verkligen energi! Fast nu efter middag och extremt varm dusch så är jag trött i musklerna och vill bara lägga mig ner..

Så det gör jag nu.

God Natt!
Kram Eva


2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Öronproppar klockrent för att få sova ostört. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Testa öronproppar du med. Hur skönt som helt.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva