9 oktober 2015

Idag bär det av


Svartön Jämtland
Hej köket som jag kan tänka mig - vill du komma hem till mig?

I eftermiddag drar vi fyra tjejer till landet.
Tre av oss har blivit inbjudna av den fjärde ;o) att spendera en hel helg tillsammans *hrm* kommer vi att tycka om varandra efter denna helg hahahahaha.

Men visst låter det väl härligt?!

Vi fick lite olika uppgifter att fixa och dona med och jag fick nöjet att fixa stugan. Det var tack och lov lätt - jag frågade helt enkelt en kär släkting och vips så var allt klart.

Med i bilen packas det mat, vin, tilltugg, spelkort och myskläder. Här ska det lunkas runt i slappekläder och så ska vi inte anstränga oss allt för mycket :o). Kanske en ansiktsmask följer med och eventuellt en hårinpackning. Gympaskorna åker in i bilen i alla fall - för en härlig höstpromenad i morgon måste bara genomföras. Hoppas gudarna är med oss liiite i alla fall så att vi kan få en solig höstpromenad.

Jag skulle även inhandla ost- & charkbricka. Frågan är om jag har handlat för 14 pers.. Tja, det gör inget - vi har många timmar på oss.

Önskar er en härlig helg, för det ska jag ha!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Hoppas din helg blev bra, lät mysigt det där...och köket är hur mysigt som helst!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...