16 augusti 2015

Tjejmiddag & Kräftskiva


Tjajorna!

Tjejmiddag
Fredagens tjejmiddag var himla trevlig - precis som förväntat :). Goa tjejer och god mat - härligt!! Det är väldigt mysigt med tjejmiddag. Man kan sitta och snacka precis som man vill och inget är konstigt liksom. Tror jag ska planera in en tjejmiddag i vinter faktiskt. Mmm, det ska jag göra. Det bestämde jag nu med mig själv. Tack snälla Terese för en himla rolig kväll!!

Jag sov över hos Terese och det är också lite så där extra mysigt, för då har man ingen stress i kroppen. Jessica sov också över, så vi plockade och drack ett extra glas rosé innan vi somnade. När jag vaknade kände jag mig tung i huvudet...hade jag fått i mig så mycket vin..?

Ja troligtvis...

Kräftskiva
Efter att ha legat i soffan i några timmar och läst min nya bok, så var det åter dags att "svida om" och denna gång blev det till klänning. Då körde vi till Mausi & Stefan på kräftskiva. Fantastiska havskräftor! Jösses så gott. Godaste jag har ätit på länge måste jag säga. Även igår var en härlig kväll med mycket skratt och många minnen. Tack snälla Mausi & Stefan för en himla rolig kväll!!

Söndag
Klockan är två och jag sitter fortfarande i pyjamas.. är det klokt?! Ja, det tycker jag ha ha ha ha ha. Vi har bäddat rent i sängarna, dammsugit madrasser mm och så har även dottern städat sitt rum och tömt diverse resväskor (tar lite tid ibland...hrmpf) och vips så fylldes tvättkorgarna till bredden.. Så, jo jag tvättar också..

Annars idag så plockas det, städas lite här, städas lite där, läser några rader mellan tvätthängning, planerar lite inför hösten, tar en kopp kaffe och så ska jag så klart träna.

En helt vanlig söndag!

Ha det gott!
Kram Eva


Ganska ful, men fantastiskt god!!

Åh, vad det är gott med kräftor!


2 kommentarer:

 1. Men vilka kräftor !!!!
  Vill ha :) har inte ätit några ännu :/
  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 2. Glömde ju ...Och tjejmiddag är alltid kul är det jobbarkompisar eller gamla vänner ??
  Kram igen

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva