14 augusti 2015

Fredag


Hej!
Så var det fredag. Sista semesterfredagen. Fast jag gör en "fuling" och börjar inte jobba förrän på onsdag. Barnen börjar skolan på tisdag och jag vill gärna vara med hela den dagen, så jag tar (om det går) alltid ledigt fram tills dess.

Som sagt fredag och idag är det Tjejmiddag :o). Det ska bli skitkul! Äta gott, dricka gott och prata prata prata prata prata och framför allt är jag helt övertygad om att det kommer att bli mycket skratt! Kan man avsluta sin sista semesterfredagen på bättre sätt? Nä, tror inte det. Staffan och barnen kommer inte heller ha tråkigt, för R och pågarna kommer hit här och kommer också att ha en härlig dag och kväll - med övernattning på alla håll. Jag hos T och R hos oss.

Men, det är bara förmiddag nu och jag ska köra igång dagen. Har gräslig träningsvärk från BodyPump igår så det går ganska sakta. Men, orka ta mig ut i köket och göra frukost ska jag nog klara av :).
Ha det gott och ha en härlig fredag!
Kram Eva

Maja & Lewis







Min favoritplats att käka frulle.


Onsdagen bjöd på trädgårdsarbete, vi hann få klart allt och vi
tackar mamma för all hjälp!!!





Ytterligare ett hopp från trampolinen av Wille!









1 kommentar:

  1. Verkligen perfekt avslut på en härlig semester :)
    Hoppas du har det bäst ikväll !!
    Själv är vi som sagt på väg ner till Göteborg för att "installera" sonen ..
    Kramisar

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...