28 juli 2015

Sequence


Vilken himla trevlig kväll vi hade igår!
God mat, himmelskt god dryck, fantastiskt sällskap och mycket mycket roligt spel :).

Jag kan göra om gårdagen precis när som helst!

Själva vinet "Dancing Bull" har en egen historia. Vi var på SPA ihop för två år sedan och på kvällen chansade vi och beställde in det vin som var Zinfandel-druva och tänkte att det borde ju vara gott tänkte vi. Att det sedan skulle vara såååå gott hade vi aldrig kunnat gissa.
Men, det var för två år sedan och vi har inte druckit det sedan dess - igår bjöd Tove och Peter på vinet - specialbeställt (finns inte på bolagets ordinarie sortiment). En vild chansning; skulle det vara så gott som vi mindes det - eller hade vi drömt allt?

Härligt nog var det så gott som vi mindes :) - nu ska vi beställa hem några flaskor!

Efter god mat och dryck spelade vi några varv av spelet Sequence.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEQUENCE:
En blandning av luffarschack och vanligt kortspel.

För att vinna i Sequence ska du vara först med att få två rader med fem spelmarker i varje rad på spelplanen. Spela ut ett kort och placera en spelbricka med motsvarande kort på spelplanen. Se upp för knektarna. Några av dom är frikort, några är bovar som ger dig möjlighet att flytta en av motspelarnas spelbrickor. Kampen hårdnar för varje omgång. Timing, strategi och lite tur är vad som behövs i Sequence - sällskapsspelet som är fullt av överraskningar.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tiden gick hiskeligt fort denna kväll, klockan 01.30 kom taxin och vi for hem och somnade som stockar och har nu sovit halva dan...

Tack för igår!!

Vad har ni gjort?
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...