24 juli 2015

Väskan packad igen

Fredag och Staffans sista arbetsdag, sedan har vi semester tillsammans.

Längtar Litet hjärta solid

Just nu sitter jag, Wille och Rambo i soffan och kollar nyhetsmorgon i pyjamas och tar dagen som den kommer. Kanske jag ska ta och städa badrummet, eller så gör jag det inte. Vi får se - det luktar ju himla gott efter en rejäl rengöring så det kanske inte skadar.

Maja har nu åkt bil i 15 minuter. Maja är på väg till Motala med sin kompis Smilla och hennes familj. Maja har varit iväg hur mycket som helst denna sommar. Det måste vara ett härligt sommarlov för en 14-åring.

Vi började med Ibiza där hennes kompis Matilda var med.
Sedan åkte hon på hoppträningsläger med kompisen Sofia i en vecka - levde med häst dygnet runt. Kom hem och packade om och åkte till Åhus och beachhandbollen med Sofi och hennes familj där även Smilla var med. Var hemma och följde med oss på bröllop - idag packades väskan igen och nu är som sagt på väg till Motala... 

Hoppas verkligen tösen laddar batterierna inför hösten. Men det tror jag nog.

Vi har även varit hos Lewis. Lewis är en halvblodskille bara 2,5 år gammal som Maja ska bli medryttare till. Hästen är inte inriden än, utan det ska ske i sakta mak tillsammans med ägaren. Spännande!

Nä, dags att käka frulle!

Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...