21 juli 2015

Smärta...



Träning
Jag har lite ont i min kropp idag... Denna release på BodyPump som är nu, nummer 94 - är gräsligt jobbig. Jag kan liksom inte förlika mig med den, vad jag än gör så tycker jag det är skitjobbigt.. Kan så klart bero på att det ofta är himla varmt och klibbigt i lokalerna nu under sommaren. Men, det är extremt många repetitioner i denna release att det bränner rejält i musklerna.

Men va fasiken - det är ju det som är meningen. men någonstans längtar jag efter release 95.. Förhoppningsvis liiiite lättare benlåtar.

Ikväll kör jag ett BodyBalance-pass. Tufft & härligt och en utmaning för balansen.

Semester
Det regnar ute just nu, men vad jag kan se på min väderapp, så ska det bli bättre under dagen. Först var det meningen att jag skulle plocka jordgubbar med mamma, men det är ju inte kul när det är blött och tungt. Nä, det får bli i morgon.

Idag kör vi till grannkommunen och tittar på en häst som Maja är intresserad av att bli medryttare på. Det är inte lätt att hitta en bra häst samt hästägare. Det är mycket som skall klaffa. Men, en dag så blir det nog ett napp - vi ger inte upp.

Dags att väcka barnen och ta en kopp kaffe.

See ya!

Kram Eva
ps. jag uppdaterar lite oftare på instagram och där heter jag evaangel9 - välkommen dit också! ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...