8 juli 2015

Lavendel

På min fina tallrikshylla har min kära mamma hängt
en lavendelklase - gissar att det är från min egen buske?
HIMLA VACKERT blickfång!

Ibland tycker jag om Lavendel
Ibland gör jag det inte. Har nog tröttnat på doften. Allt skulle ju vara med Lavendel ett tag. Hela jag doftade lavendel...kanske inte så konstigt att man tröttnar efter ett tag. Den lavendel jag tycker om är min egen som jag har i trädgården. Där skulle jag kunna ha mycket mer lavendel än vad jag har idag.

Kanske ska ta mig en funderare på var jag mer kan stoppa ner lavendel.
Hrm...ska nog gå att hitta.

Min kära mamma har plockat lavendel från min trädgård (tror jag) och hängt så fint på min tallrikshylla. Det blir ett så himla vackert blickfång. Eller hur!!?? Tack mamma!

Semester
är det först vecka 30. Jag jobbar i veckor...inte i datum... hehehehehe... "bläddrar frenetiskt i min bordsalmanacka" - det innebär att min sista arbetsdag innan semestern är den 24 juli :). SÃ¥ - 7 1/2 arbetsdag kvar innan jag för evigt (4 veckor) kan gÃ¥ i mina flipflops dygnet runt. 


Fast jag lider inte av att jobba. Jag har ju varit ledig en vecka och tankat energi!

Träning
Igår tränade jag BodyBalance och idag ska jag chocka kroppen med ytterligare ett BodyStep-pass. Ska bli varmt, klibbigt, jobbigt och fantastiskt kul.


Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen pÃ¥ veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...