27 juli 2015

En klar, direkt på nästa.

Färdigläst
Jag har nu påbörjat vecka 2, på semestern. Det är härligt att ha semester oavsett vilket väder vi har. Så länge jag är ledig från jobbet och får själv bestämma hur länge jag ska sova och vad jag ska gör om dagarna, så skiter jag ärligt talat i vilket väder det är. 

Jag förstår, det hade så klart funnits mer att göra om det varit sol och fint väder -  men så är inte fallet och då hittar vi på annat.

I fredags cyklade vi ner till MI &NI restaurangen här i byn och käkade och drack ett glas med gott vin. Avslutade med soffhäng och mys!

I lördags var vi hos goda vännerna Mausi & Stefan och satt faktiskt ute och drack vin i solskenet tills det helt plötsligt började ösregna från ingenstans. Det var en himla trevlig kväll!

I går började vi morgonen med att köra till ett hotell och äta hotellfrukost - åh vad gott!!

Sedan var vi hos min mamma på kalas och firade hennes födelsedag. Wille & Staffan var sedan på fotboll och jag var och tränade. Tränade ett härligt BodyStep pass och var så trött i hela kroppen efteråt. Jätteskönt. Mindre skönt att upptäcka att någon jävel stulit min cykel.... så jag fick gå hem...

Åh, så förbannad jag blir. 

Som sagt, nu är det måndag och bokat idag är grillkväll hos andra goda vänner :O)!
Men, vad vi sysslar med innan dess får vi se - jag har ju bara precis druckit mitt morgonkaffe - dagen är helt öppen. 

Precis som den ska vara så här på semestern!

Så vad tyckte jag så om bok nummer 1: Vinter i drömhuset.
"En mjuk, alldaglig bok med inte för mycket händelser. En alldeles lagom sommarbok med myskänsla och "må-bra-bok". Kanske inte den bästa bok jag läst, men bara det att jag läste slut den gör den värd att öppna tycker jag. 

Boken får en 3:a av 5 möjliga.

Ha det gott!
Kram Eva

Nästa som skall läsas.

2 kommentarer:

  1. Låter som du har det rätt bra på din semester.
    Kan förstå att du blir förbannad över att cykeln blivit stulen. Oj så arg jag blivit!!
    Njut nu av grillkvällen!

    SvaraRadera
  2. Så tråkigt att dom snor cyklar verkar inte spela ngn roll om cykeln är gammal eller ny :(förstår att du blev förbannad :(
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...