16 juni 2015

Tågresan

Ros och fint - men dyrt...
Hej!
Var ett tag sedan :). Nu känner jag mig dock frisk. För ett tag i alla fall - man vet ju aldrig med halsfluss. Jag brukar få tillbaka det två eller tre gånger tyvärr. Fick en extra omgång penicillin av läkaren att ta med på vår resa. Hoppas inte jag får det, men OM jag får det så kan jag rädda semestern i alla fall. Det närmar sig med stormsteg - härligt!!

Igår morse fick jag en underlig känsla i kroppen. "Fasiken, jag har inte kollat våra pass". Fast å andra sidan var jag ganska...säker på att det inte var några problem för såååå länge sedan var det ju inte som jag förnyade passet. Suck...jo det var det :(. Samma dag (igår) som jag kollade det, så gick det ut...Bajs.. Så i morgon (varit i Gbg i två dagar) får jag snällt köra till polisen och fixa ett provisoriskt pass (billigt ju...980:-) så att vi kan åka iväg. Vi hinner inte få ett nytt.

Ja, ja - jag får vara glad över att jag tittade på det igår och inte upptäckte det när jag stod på Kastrup. Vilket helsike det hade blivit...

Nu sitter jag på tåget på väg hem från Göteborg där jag har jobbat och träffat alla trevliga kollegor i dagarna två. Alltid kul, men alltid lika skönt att komma hem. Saknar familjen.


Ha det gott!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Men vilken tur att du kollade det så att du kan fixa ett nytt även om det är provisoriskt.

    Trevlig resa!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva