28 juni 2015

IBIZA :O)



Vi har haft en underbar vecka på sköna Ibiza. Snacka om härligt "häng" i bästa Hippiestil - Ibiza - fantastisk ö. Vi bodde i Cala Llonga som var en mysig liten by strax norr om Ibiza stad och söder om S:t Eulalia på östra sidan av ön -i en, som ni kan se, en bukt med fantastisk strand och både blått och grönt vatten. Skön härlig sand mellan tårna och solen. Kära ni SOLEN - den finns!

Vi har solat, badat, ätit, lekt, shoppat, promenerat i trappor, druckit cava, drinkar, vin, iskaffe, vatten, läsk och så lite cava till, solat, badat, sovit, bränt oss, varit kulturella, pratat, skrattat himmelskt mycket, tränat, ätit, smort in oss med solskydd, flipfloppat, spelat pingis, varit på Hippiemarknad, sett Hippies som verkligen stannat i 70-talet,  spelat biljard, fått sand mellan tårna, trampbåtat, läst, sjungit "We are going to Ibiza" - plus mycket mer!

Nope, vi är inte klara med härliga Ibiza. Vi åker dit igen nästa år. Fast då två veckor. En vecka är för lite. Lagom till det att huden och kroppen kommit ner i varv och klarar av att vara i solen - då ska man hem. Nä, andra veckan ska vi utforska och njuta om möjligt ännu mer.

Ibiza är inte bara party-ö, det är en familje-ö också. Tips!
Här kommer liten bildkavalkad.



Utsikten från "Cava"-balkongen.

Den ena poolen.

Sand och sol

Bara en trappa ner till stranden.

Ibiza stad - roliga butiker!

Fint.

Mysigt.

Gott och mysigt

Fräck och stor hamn

Hippies

Härligt

Njutning

Lekfullt

Sång och dans

Marknad

Varmt & skönt

4 kommentarer:

  1. Åh, vilka härliga bilder! Jag förstår att ni har haft den heelt underbart! Va kul att ni tyckte om Ibiza! Kanske man ska åka dit igen? Var på Ibiza två veckor som tonåring...bodde i San Antonio och åkte badbåtarna till Cala Bassa och Cala Conta. Ibiza var en riktig partyö då...puh, men minns att den var vacker :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var också på exakt samma ställe som du som tonåring ;o). Cala Bassa och Cala Conta och badbåtarna, minns det som igår. Partyö och party är det än -om man vill. Men, man kan även verkligen njuta av lugn och ro och "ta det som det kommer"-livet.

      Åk dit!

      Radera
  2. Låter ju hur härligt som helst!!!

    SvaraRadera
  3. Men vad mysigt och vilka underbara bilder :)
    Kramisar

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...